Inschrijving

Schrijf je in voor de aanstaande activiteit

Programma Verdiepingssessie
dinsdag 14 november 2023

Persoonlijke (biologische) factoren hebben invloed op de effectiviteit van behandelingen. Het is daarom raadzaam het behandelbeleid mede aan de hand van het DNA-profiel te bepalen en om behandelmogelijkheden van het persoonlijke microbioom van een patiënt af te wegen. De kennis over de invloed van persoonlijke variatie in biologische factoren groeit en de toepassing ervan in de praktijk ook. Op de sessie van 14 november laten twee van onze founding members zien hoe dat in hun praktijk werkt.

Angelique Weel, reumatoloog, epidemioloog, hoogleraar aan de HTA-groep van de Erasmusuniversiteit en Medical Lead Reumatologie van Santeon belicht hoe precisie geneeskunde (incl biologische variatie) in de Santeon Ziekenhuizen expliciet wordt meegenomen in de reumatologie.

Henk Duinkerken, co-founder van het Microbiome Center NL gaat in op gepersonaliseerde, evidence-based microbioomtherapie bij chronische ziekten en de resultaten die daarmee bereikt worden.

Datum:  dinsdag 14 november 2023

Tijd:  19.30 uur tot 21.00 uur

Plaats:  virtueel via Zoom (ingeschreven deelnemers ontvangen de link ruim tevoren)

Inschrijving geopend voor leden en belangstellenden


Het Genootschap is geregistreerd onder de namen Genootschap Gepersonaliseerde Zorg en Society Personalized Healthcare. KvK-nummer: 82723400

Aan de samenstelling van deze website is grote zorg besteed, maar aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Scroll to top