Co-productie over gepersonaliseerde zorg @Domus

Accreditatie afgegeven!

Op donderdag 21 maart organiseert het Genootschap een avond over het thema “Gepersonaliseerde Zorg” in coproductie met het Platform Medisch Specialisten Patientveiligheid.

De bijeenkomst vindt donderdag 21 maart 2024 van 18.30 – 21.00 uur fysiek plaats bij Federatie Medisch Specialisten in Domus Medica te Utrecht

Laatste jaren staat het meer personaliseren van de zorg in de belangstelling – het is onder andere aan de orde op het jaarlijkse IHI congres, het Integraal ZorgAkkoord en de inaugurele rede prof Tijn Kool. Het Genootschap bracht een white paper uit over nut noodzaak en kansen van gepersonaliseerde zorg.

Persoonlijk behandeldoel

Ontdek de kracht van gepersonaliseerde zorg. Door nauwkeurig in te spelen op het persoonlijke behandeldoel en het unieke profiel van de patiënt, bieden we zorg die afgestemd is op individuele behoeften, voorkeuren en waarden. Samen met de patiënt maken we weloverwogen keuzes, niet alleen op het gebied van behandelingen, maar ook wat betreft zorg- en uitvoeringsaspecten. Zo bereiken we uitkomsten die er voor patiënten het meest toe doen.

Kies voor zorg die echt maatwerk is. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Prima, discussieer mee hoe dan (wel) ?

Sprekers

Sprekers zullen zijn prof Jan Hazelzet (inleiding), Dayenne Zwaagman, ervaringsdeskundige (mede-oprichter Hart4Onderzoek), prof Angelique Weel, reumatoloog (voorbeeld reumatologie Maasstad ziekenhuis), Marieke Meinardi, internist ouderengeneeskunde (over ontwikkeling en toepassing van de gesprekshulp behandelgrenzen).  Aansluitend houden we een dialoog aan de hand van stellingen.

De bijeenkomst is geaccrediteerd.

We hopen vele leden van het Platform en van het Genootschap te mogen verwelkomen in de Domus Medica te Utrecht.

Klik hier om je gratis in te schrijven

 

Ralph So en Nico van Weert
e-mail: nico.vanweert@gepersonaliseerdezorg.org

 

Leave a Reply

Scroll to top