Glyn Elwyn’s Master Class Samen Beslissen

Op ons verzoek geeft Glyn Elwyn van Dartmouth (VS) een master class over Samen beslissen. We organiseren het samen met onze partner Dutch Health Hub, waardoor leden op korting kunnen rekenen.

Glyn Elwyn is expert op het gebied van samen beslissen. Als huisarts raakte hij doordrongen van het belang ervan. Als wetenschapper heeft hij zich helemaal gericht op het proces van samen beslissen en de ondersteuning daarvan. Hij is als hoogleraar verbonden aan het Dartmouth Center for Health Care Delivery Sciences en The Dartmouth Institute for Health Policy and Clinical Practice, Dartmouth College (VS).
Zijn overtuiging: de waarde van zorg wordt voor een heel belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van de beslissingen in de spreekkamer. En: om samen beslissen écht van de grond te krijgen, is het niet voldoende om artsen op te leiden of patiënten op hun rol in de spreekkamer te wijzen; het keuzeproces moet ingebed zijn in het zorgproces en de zorg zo georganiseerd dat het optimaal aansluit bij de keuzeopties van patiënten.

Het programma van de master class en de inschrijfmogelijkheid vind je hier. Leden van het Genootschap gebruiken de kortingscode Ledenkorting2021

Datum: 10 februari 2022
Plaats: Jaarbeurs Utrecht
Tijd: 16.30-19.30

Terug naar Activiteiten van het Genootschap

Leave a Reply

Scroll to top